Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
Bolero’s satijn

Bolero’s van satijn hebben elk een geheel eigen uitstraling. Op de mooiste dag van je leven wil je optimaal aandacht besteden aan je verschijning. Het is immers de dag waarop jij het recht hebt om voortdurend in de schijnwerpers te staan. Dan wil je er tot in het detail goed uitzien. Een bolero kan net dat accessoire zijn die jouw outfit voor deze bijzondere dag helemaal af maakt.

Bolero’s satijn

Bolero’s van satijn hebben een prachtige en subtiel aanwezige glans die zeker op zal vallen. Wij hebben meerdere mooie bolero’s van satijn voor je klaar liggen, van volledig satijn of gecombineerd met een ander materiaal, zoals bijvoorbeeld kant. Je hebt de keuze uit meerdere modellen en natuurlijk uit verschillende kleuren, zoals wit, ivoor en zwart.

Bolero’s satijn online bestellen

Je kunt bij ons niet alleen bolero’s van satijn, taft en organza online bestellen, maar ook bolero’s van andere materialen en vele andere bruidsaccessoires.

Bolero's van satijn uitverkoop


Bolero’s van satijn, taft of organza zijn uitstekend te combineren met een mooie bruidsjurk, maar natuurlijk ook met andere gelegenheidskleding. Wij bieden je een indrukwekkend assortiment capes, stola’s, bolero’s en bruidsjasjes voor alle bruidjes die gaan trouwen in een koudere periode. Daarnaast hebben we ook mooie opties voor de wat frissere zomerdagen, zoals een sfeervolle stola van chiffon. Winterbruidjes voelen zich heerlijk en mooi in een stola of een bruidsjasje van (imitatie)bont of met een mooie accessoire van echte veren, die overigens een behaaglijke warmte bieden. Voor de meest uiteenlopende stola’s, bolero’s, bruidsjasjes en capes van verschillende materialen ben je bij ons van harte welkom. Uiteraard hebben wij meerdere kleuren in ons assortiment, ook voor andere speciale (gala)gelegenheden.

Twijfel je over welke kleur wit jouw trouwjurk is? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Uitleg over de soorten stof die in de bruidsmode gebruikt worden.

Je kunt alle bruidsbolero's eenvoudig en snel online bestellen. Groot aanbod bruidsaccessoires. Gratis verzending ook naar België!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode