Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Gala handschoenen
 
Gala handschoenen zijn niet alleen erg bijzonder, maar natuurlijk ook opvallend. Lang niet alle vrouwen die een gala bezoeken dragen speciale gala handschoenen en daardoor vallen de vrouwen die ze wel dragen extra op. Dit is natuurlijk een ideale mogelijkheid om extra indruk te maken, maar dat moet je je gala handschoenen wel bewust kiezen. Met de mooie, unieke en zeer stijlvolle gala handschoenen van Kristinabruidsmode.nl kan het eigenlijk niet mis gaan. 
 

Gala handschoenen zwart

Gala handschoenen in zwart zijn erg populair, en dat is ook eigenlijk niet heel vreemd. Zwart is een kleur die in principe met iedere andere kleur gecombineerd kan worden. Of je nu een groene, rode of blauwe galajurk draagt, de gala handschoenen in zwart passen erbij. Natuurlijk matchen ze ook optimaal bij een zwarte galajurk. Wij bieden je twee mooie soorten gala handschoenen in zwart, namelijk in een matte en een glanzende stof. 
 

Gala handschoenen etiquette

Als het om gala gaat, dan heb je eigenlijk altijd met etiquette te maken. Alles moet kloppen, van je jurk tot je schoenen en van je make-up tot je sieraden. Ook als het om je gala handschoenen gaat is het belangrijk rekening te houden met de etiquette. Overdrijf het niet met je handschoenen, want uiteindelijk moet het toch de jurk blijven waar je indruk mee maakt. Zorg voor subtiele gala handschoenen die echt meerwaarde aan je galajurk bieden. Deze gala handschoenen vind je natuurlijk in ons assortiment. 
 

Gala handschoenen kopen

Je kunt bij ons in de webwinkel verschillende soorten en modellen gala handschoenen kopen. Wij hebben witte, zwarte en ivoren exemplaren, modellen die wat korter of juist wat langer zijn, glanzende en matte handschoenen, diverse materialen en natuurlijk met en zonder vingers.
Ga vooral uit van je eigen smaak en de stijl van je jurk als je gala handschoenen wilt kopen. Dan kan het zeker niet verkeerd gaan. 
 

Gala handschoenen online bestellen

Natuurlijk kan je alle gala handschoenen online bestellen tegen een vriendelijke prijs. Breng ook zeker eens een bezoekje aan onze outlet voor leuke kortingen op mode en accessoires. 

Gala handschoenen voor bij je feestkleding, galajurk of optreden.

 
Gala handschoenen zijn voor de ene vrouw net even iets teveel van het goede, maar zijn voor een andere dame juist weer onmisbaar als zij naar een gala gaat. Uiteindelijk komt het allemaal neer op persoonlijke smaak en stijl. Gala handschoenen zijn toch wel een accessoire die een galaoutfit kunnen perfectioneren, verfraaien en unieker kan maken. Voor alle vrouwen die zich extra aantrekkelijk voelen met gala handschoenen hebben wij een sfeervol assortiment met prachtige gala handschoenen in wit, zwart en ivoor.
Wij bieden gala handschoenen met vingers en zonder, in diverse elegante modellen, welke overigens ook voor naar het theater een uitstekende keuze zijn. 

Je kunt alle gala handschoenen eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld morgen al in huis! Gratis verzending ook naar Belgi๋!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode