Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
Antennestrikjes
 

Antennestrikjes, daar heb je er vaak meerdere van nodig. Traditiegetrouw wordt niet alleen de trouwauto zelf voorzien van een antennestrikje en eventueel ook een autokrans, maar ook de auto’s van dierbaren die achter de trouwauto aan rijden worden voorzien van antennestrikjes. Zo weet het verkeer ook wie er bij de trouwstoet hoort en wie niet. Daarnaast zijn de antennestrikjes natuurlijk mooi om te bewaren als aandenken. 
 

Antennestrikjes auto

Bij Kristinabruidsmode.nl kun je de meest uiteenlopende trouwaccessoires kopen en de antennestrikjes voor de auto ontbreken uiteraard niet aan dit assortiment. Wij bieden je prachtige antennestrikjes voor de auto, zowel voor de trouwauto zelf als de volgauto’s. Deze antennestrikjes worden geleverd per vijf stuks. Indien gewenst kan de trouwauto zelf ook nog voorzien worden van een autokrans. Ook een autokrans voor de bruiloft kan bij ons worden aangeschaft. 
 

Antennestrikjes trouwerij

Als jij nog mooie antennestrikjes voor je trouwerij zoekt, dan kun je bij ons zeker het juiste exemplaar vinden. Verreweg de meeste bruidjes trouwen tegenwoordig in het wit of in het ivoor. Daarom bieden wij de antennestrikjes voor een trouwerij ook in deze kleuren aan. Uiteraard hebben wij diverse modellen beschikbaar in onze webwinkel. Zo hebben wij een prachtig exemplaar met een stoffen roosje en sierlijke lintjes.
 

Antennestrikjes bruiloft

Het kan zijn dat de antennestrikjes op de bruiloft wat moeilijkheden opleveren bij verschillende auto’s. Het is namelijk zo dat niet alle auto’s zijn uitgerust met een antenne. Raak vooral niet in paniek, want er zijn nog tal van andere mogelijkheden met de antennestrikjes op je bruiloft. Zo kunnen deze strikjes vaak ook aan een deur, een ruitenwisser of bijvoorbeeld aan het autologo of de gril worden vastgemaakt. Daarnaast is het dashboard natuurlijk ook altijd een optie. 
 

Antennestrikjes online bestellen

Je kunt de sierlijke antennestrikjes per vijf stuks online bestellen in wit of in ivoor. Bij de antennestrikjes staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. In de meeste gevallen kunnen wij onze producten uit eigen voorraad en dus snel leveren. 
 

Antennestrikjes zijn een leuke versiering voor de trouwauto!


Antennestrikjes zijn natuurlijk een accessoire die je eigenlijk niet wilt missen op je bruiloft. Het bruidspaar wordt in de trouwauto vervoerd tussen de verschillende locaties, zoals de locatie voor de trouwfoto’s, het gemeentehuis of stadhuis, de kerk en de feestlocatie. De trouwauto moet natuurlijk voorzien worden van een mooi antennestrikje, maar ook de auto’s die volgen, met de dierbaren, moeten voor de sfeer worden voorzien van antennestrikjes. Daarom kun je bij Kristinabruidsmode.nl pakketjes antennestrikjes bestellen per vijf stuks in wit of ivoor.


Je kunt je antennestrikjes in de uitverkoop eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan is het morgen in huis! Gratis verzending ook naar België!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode