Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Bruids sieraden
 
Bruids sieraden laten je nog meer stralen op je trouwdag. Deze dag is het jouw recht om in het middelpunt van de belangstelling te staan en dat betekent natuurlijk dat je er op je mooist uit wilt zien. Je denkt dan niet alleen aan je mooie trouwjurk, maar ook aan de accessoires die het geheel nog mooier maken. Bruids sieraden mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Bij Kristinabruidsmode.nl kun je terecht voor mooie losse bruids sieraden, maar ook voor complete sets. 
 

Bruidssieraden goedkoop

Je kunt bij ons diverse bruids sieraden goedkoop bestellen. Niet ieder bruidje heeft een groot budget, zeker niet in deze tijd, maar dat doet niets af aan je recht om te stralen. Ook voor kleinere budgetten hebben wij prachtige sieraden. Je bruids sieraden krijgen als vanzelfsprekend een emotionele waarde. Daarom kun je bij ons bruids sieraden kopen die goed passen bij je trouwjurk en je eventuele overige accessoires, zodat je terug kunt kijken op een mooi geheel. 
 

Bruidssieraden zilver

In onze ruime collectie kun je de mooiste bruids sieraden vinden, onder meer in de kleuren ivoor en wit. Daarnaast hebben wij diverse bruids sieraden waar zilver in is verwerkt. Deze prachtige sieraden met zilver doen luxe, trendy en sfeervol aan. Zilver is een kleur die goed te matchen is met alle andere kleuren, waardoor je hiermee zeker altijd goed zit. Daarnaast zijn de zilveren bruidssieraden natuurlijk ook naar andere gelegenheden te dragen. 
 

Sieraden voor de bruid met strass

Bruids sieraden met strass zijn zeer populair. Strass staat op de verlanglijstjes van veel bruidjes en hier willen wij natuurlijk graag aan tegemoet komen. Wij bieden je diverse prachtige bruids armbanden, bruidskettingen en bruidsoorbellen met strass en zilver aan in ons online assortiment. 
 

Bruidssieraden setjes online bestellen ook voor gala

Bij Kristinabruidsmode.nl kun je bruids sieradensetjes online bestellen die goed passen bij je bruidsjurk. Wij hebben de meest uiteenlopende modellen kettingen, armbanden en oorbellen in diverse kleuren. Kies direct jouw favoriet en bestel je bruids sieraden voordelig online. 

Bruidssieraden & sieradensetjes uitverkoop


Bruidssieraden mogen natuurlijk niet ontbreken op je trouwdag. Je trouwjurk is natuurlijk het belangrijkste, maar deze wordt eigenlijk nog mooier als je er de juiste accessoires bij draagt. Hierbij valt natuurlijk te denken aan je bruidsboeket en je bruidstasje, maar ook je bruids sieraden zijn van belang. Niets is mooier dan wanneer je bruidssieraden mooi aansluiten bij je trouwjurk. Daarom kun je bij ons bruids sieraden aanschaffen in diverse kleuren, zoals wit en ivoor. We hebben losse kettingen en oorbellen, maar je kunt ook kiezen voor een volledige set bruids sieraden. Bruidssieraden met parels of strass, alle bruids sieraden zijn van populaire merken, waaronder Weise.

Deze sieraden worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Twijfelt je over de kleur wit van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Je kunt alle bruidssieraden eenvoudig en snel online bestellen in onze bruidsaccessoires webshop. Alles op voorraad, gratis verzending ook naar BelgiŽ!

Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.