Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Bruids stay-up kousen
 
Bruids stay-up kousen zorgen ervoor dat je je de hele dag geen zorgen hoeft te maken om je kousen. Deze blijven uitstekend op de juiste plaats zitten, zodat je niet steeds op hoeft te hijsen of hoeft te controleren of alles nog wel goed zit. De bruidskousen zijn voorzien van een siliconen rand die de kousen op de juiste plaats houden. Het is wel belangrijk dat je op de plaats van deze rand geen bodylotion gebruikt en dat je de kousen niet vooraf  met wasverzachter wast. 
 

Bruids hold-up kousen kopen

Je kunt bij Kristinabruidsmode.nl diverse mooie bruids hold-up kousen kopen. Deze kousen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat je er nog mooier uitziet. Omdat wij meerdere modellen in verschillende kleuren hebben kun je altijd kousen kopen die goed matchen met je bruidsjurk en eventuele andere accessoires. Zo hebben wij bijvoorbeeld mooie bruids hold-up kousen in wit, huidskleur of ivoor. 
 

Bruids stay-up kousen wit

Verreweg het meest in trek zijn de bruids hold-up kousen in wit. Bruids kousen in wit zijn natuurlijk uitstekend te dragen onder een witte bruidsjurk, maar deze luxe witte bruids hold-up kousen zijn ook goed te combineren met andere kleuren. Ideaal voor de trendy en de klassieke bruid. 
 

Bruids hold-up kousen ivoor

Wit is allang niet meer de enige kleur die erg populair is onder de bruidjes. Ook ivoor is een kleur die steeds meer aan populariteit wint. Deze kleur is bijzonder romantisch en gewoon net even iets anders dan het traditionele wit. Ook voor bruids hold-up kousen in ivoor kun je uitstekend bij ons terecht. Ga bijvoorbeeld voor een model met een mooie afwerking met kant voor de romantische en aantrekkelijke uitstraling.
 

Bruids hold-up kousen online bestellen

Je kunt bij ons de meest uiteenlopende bruids hold-up kousen online bestellen, in wit, ivoor of huidskleur. Uiteraard zijn de bruidskousen ook uitstekend te dragen naar andere gelegenheden, zodat je je ook daar geen zorgen hoeft te maken om het afzakken van je kousen. 

Bruids hold-up kousen uitverkoop


Bruids hold-up (stay up)kousen zijn natuurlijk ideaal voor je trouwdag. Je wilt niet de hele dag bezig zijn met het ophalen van je kousen. De luxe bruids stay-up kousen staan prachtig onder de bruidsjurk en blijven goed op de juiste plaats zitten, zodat je je hier geen moment zorgen om hoeft te maken. Deze kousen zijn beschikbaar in huidskleur, ivoor en wit; sierlijke modellen met een kanten afwerking. Deze bruidskousen zijn voorzien van een siliconen rand die de kousen op de juiste plaats houden. Het is belangrijk geen bodylotion te gebruiken of de kousen vooraf met wasverzachter te wassen, want dan verliest de siliconen rand zijn grip. Het is aan te raden een reserve paar te bestellen, zodat je kunt wisselen in het geval van een ladder.
Deze kousen worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.
 

Twijfel je over de kleur wit van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Je kunt alle bruids stay-up kousen of hold-up kousen eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis verzending ook naar België!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode