Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Bruidslingerie
 
Bruidslingerie wordt niet gezien door je gasten, maar dat betekent natuurlijk niet dat je hier geen aandacht aan hoeft te besteden. Na de huwelijksdag met gasten volgt immers de huwelijksnacht met je kersverse echtgenoot en wat is er mooier dan de blik in zijn ogen wanneer hij jou in je prachtige bruidslingerie mag bewonderen? Daarnaast zorgt de bruidslingerie er overdag natuurlijk voor dat jij je nog aantrekkelijker voelt, omdat alles perfect bij elkaar past. 
 

Bruidslingerie kopen

Je kunt bij ons diverse soorten bruidslingerie kopen, zoals een mooie slip of een torselet. Je kunt het goed bij elkaar combineren voor een indrukwekkend geheel. Natuurlijk hebben wij eindeloos veel modellen voor je in onze webwinkel opgenomen, zodat je geheel op je eigen voorkeur, en die van je toekomstige echtgenoot, af kunt gaan. De bruidslingerie is beschikbaar in wit en in het romantische ivoor.
 

Bruidslingerie grote maat

Ook voor bruidslingerie in een grote maat ben je bij Kristinabruidsmode.nl natuurlijk aan het juiste adres. Voor dames met een maatje meer hebben wij ook prachtige bruidslingerie in het assortiment opgenomen. Wij zijn van mening dat iedere bruid moet kunnen genieten van mooie en aantrekkelijke bruidslingerie.
 

Bruidslingerie wit

De bruidslingerie in wit is bijzonder populair, voornamelijk omdat wit toch nog altijd de meest gekozen kleur is voor de bruidsjurk. Je wilt je bruidslingerie natuurlijk afstemmen op je bruidsjurk en daarom hebben wij diverse modellen bruidslingerie in wit. Ook voor bruidslingerie in ivoor, een kleur die steeds populairder wordt, ben je bij ons natuurlijk van harte welkom. 
 

Bruidslingerie online bestellen

Je kunt de bruidslingerie online bestellen. Bij ieder product staat de verwachte levertijd aangegeven. Uiteraard kun je bij ons bruidslingerie online bestellen in diverse modellen, kleuren en maten, zodat je alle vrijheid hebt om je bruidslingerie aan te passen aan je hele bruidsuitstraling. 

Bruids lingerie uitverkoop


Bruidslingerie mag natuurlijk niet vergeten worden voor je trouwdag en, niet te vergeten, je huwelijksnacht. Mooie bruidslingerie zorgt ervoor dat jij je als bruidje nog aantrekkelijker voelt en dat recht heb jij natuurlijk als het middelpunt van de belangstelling! Ook als het feest voorbij is en alle gasten zijn naar huis, dan wil jij je kersverse bruidegom nog eenmaal verrassen met je prachtige bruidslingerie. In ons assortiment vind je natuurlijk de mooiste bruidslingerie. Kies voor een indrukwekkend torselet en een bijpassende slip voor een mooi geheel. Uiteraard hebben wij meerdere kleuren bruidslingerie, zoals wit en ivoor.
Deze bruidslingerie worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Twijfel je over de kleur wit van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Je kunt alle bruidslingerie eenvoudig en snel online bestellen. Groot aanbod diverse bruidsaccessoires. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis verzending ook naar Belgi๋!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode