Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
Haarstrengen
 
Haarstrengen zijn een mooi alternatief als je geen sluier wil dragen bij je bruidsjurk. Een haarstreng geeft bruidjes vaak het gevoel dat de outfit echt helemaal af is. Verreweg de meeste bruiden kiezen dan ook voor een sluier of haarstreng. Wij hebben de meest verschillende modellen in wit en ivoor voor je klaarliggen, zodat je jouw haarstreng uitstekend op je bruidsjurk af kunt stemmen. 
 

Haarstrengen online kopen

Voor veel bruidjes is het ideaal om een haarstreng online te kopen deze hebben als grootste voordeel dat deze goed stevig in het haar te bevestigen zijn doormiddel van schuifspeldjes. Haarstrengen kunnen op diverse manieren in het bruidskapsel worden verwerkt. Het grote voordeel van onze haarstrengen is dat je alles online kunt regelen. Binnen enkele klikken heb jij jouw ideale haarstreng besteld. Je krijgt deze spoedig bezorgd op het gewenste adres. 

 

Haarstreng in het wit 

Heb je een witte bruidsjurk? Dan wil je natuurlijk ook een haarstreng in wit. Wij hebben tal van haarstrengen ook in het wit beschikbaar en alle modellen kunnen wij op korte termijn leveren uit onze eigen voorraad.

Feestelijke haarstreng /ook als alternatief voor de bruidssluier

Een haarstreng is een leuk alternatief voor bruidssluier. Omdat de haarstrengen gemakkelijk met haarspelden in het bruidskapsel te verwerken zijn. Wij hebben haarstrengen in diverse kleuren, zoals wit en ivoor. Daarnaast heb je natuurlijk een ruime keuze aan modellen en details. De keuze is helemaal aan jou. De haarstrengen kunnen wij snel uit eigen voorraad leveren.

Deze haarstrengen worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.


Twijfel je over de kleur wit van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Je kunt alle haarstrengen eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan heeft u het morgen in huis! Nu - 50 % Gratis verzending ook naar BelgiŽ!


Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.
Kristina Bruidsmode