Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Hoepelrok, onderrok of petticoat
 
Een hoepelrok, onderrok of petticoat onder je trouwjurk of gala japon kan net dat beetje extra uitstraling geven dat jij graag wilt zien in je trouwjurk. Dat beetje volume zorgt ervoor dat jij je op je trouwdag echt dat prinsesje voelt waarvan je altijd hebt gedroomd. Voor een mooie hoepelrok, onderrok of petticoat voor je trouwjurk ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres.
 

Hoepelrok bruidsjurk

Een hoepelrok onder je bruidsjurk geeft je bruidsjurk direct weer een heel andere uitstraling. Je kunt de hoepel van de hoepelrok voor je bruidsjurk natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Wij hebben relatief kleine hoepelrokken in ons assortiment, maar ook voor de bruidjes die een bijzonder grote hoepelrok willen voor een theatrale uitstraling, hebben wij voldoende opties. 
 

Onderrok bruidsjurk

De onderrok van je bruidsjurk moet natuurlijk wel goed passen bij je bruidsjurk. In principe is je onderrok niet zichtbaar, maar tijdens het dansen bijvoorbeeld kan je onderrok wel zichtbaar zijn onder de bruidsjurk. Je wilt natuurlijk wel dat ieder kledingstuk dat je draagt goed op elkaar is afgestemd voor een mooi geheel. Daarom vind je bij Kristinabruidsmode.nl  onderrokken voor de bruidsjurk in zowel wit als romantisch ivoor. 


Petticoat bruidsjurk

Veel bruidjes kiezen voor een petticoat onder de bruidsjurk voor extra volume. Dit is ideaal om de trouwjurk een indrukwekkende  en luxe uitstraling te geven. Andere bruidjes kiezen juist voor een petticoat onder de bruidsjurk om meer bewegingsvrijheid te hebben of om het figuur mooier uit te laten komen. Wat de reden ook is,  bij Kristinabruidsmode.nl vinden alle bruidjes een mooie petticoat voor onder de trouwjurk. 

 

Hoepelrok, onderrok of petticoat online bestellen

Je kunt bij ons direct jouw favoriete hoepelrok, onderrok of petticoat online bestellen. Voor de juiste omtrek meet je de omtrek van de onderkant van je trouwjurk. Als je toch twijfelt over je keuze, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of passend advies. 

Hoepelrok / petticoat uitverkoop


Een hoepelrok, onderrok of petticoat maakt vaak onderdeel van de bruidsjurk of galajapon uit. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Als je op zoek bent naar een mooie petticoat, dan kun je zeker even in ons ruime online assortiment kijken. Bij ons vind je de meest uiteenlopende petticoats / hoepelrokken / onderrokken. Verreweg de meeste petticoats hebben een omtrek van 190 of 220 centimeter, maar voor de theatrale uitstraling zijn er ook modellen met een omtrek tussen de 240, 270, 310, 320, 370 centimeter. Om een gepaste keuze te maken is het belangrijk om eerst de omtrek van de onderzijde van je bruidsjurk te meten, zodat je zeker weet dat de hoepelrok, onderrok of petticoat goed past. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het maken van je keuze.
Deze hoepelrokken worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Twijfel je over de kleur van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit) *

Je kunt alle bruids hoepelrokken in de uitverkoop eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is morgen in huis!. 
Gratis verzending ook naar BelgiŽ!
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode