Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Kousenband
 
Kousenbanden worden niet dagelijks gedragen, maar zijn wel heel populair om te dragen op je huwelijksdag. De kousenband heeft een traditionele betekenis; tijdens de bruiloft is het de bedoeling dat er een moment komt dat de kousenband door de bruidegom van het been van zijn bruid wordt gehaald. Vervolgens wordt de kousenband naar de vrijgezelle mannelijke gasten gegooid en wie deze vangt zal de volgende heer zijn die gaat trouwen. Zo’n mooie traditie mag je natuurlijk niet overslaan op je trouwdag! 
 

Kousenband bruid

Wij hebben diverse prachtige kousenbanden voor de bruid in onze webwinkel klaarliggen. Veel bruidjes kiezen voor de kousenband als onderwerp voor ‘something blue’, een andere traditie. Bruidjes dragen ‘something old, something new, something borrowed, something blue’, ofwel iets ouds, iets nieuws, iets geleend en iets blauws. Om jou de mogelijkheid te bieden deze traditie voort te zetten hebben wij diverse blauwe kousenbanden voor de bruid. 
 

Kousenbandjes voor de bruid kopen

Je kunt bij ons een bruidskousenband kopen die goed past bij je trouwjurk. Zo hebben wij kousenbandjes in blauw, wit en in wit met blauw, maar je kunt ze bij ons ook kopen in ivoor of ivoor gecombineerd met blauw. Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere modellen beschikbaar, van relatief eenvoudig tot zeer gedetailleerd, zelfs een kousenbandje met Swarovski steentjes zit in ons assortiment. Je kunt bij ons altijd een kousenband kopen die goed bij je past.
 

Goedkope kousenbanden

Voor goedkope kousenbandjes ben je bij ons zeker goed. Wij bieden al onze bruidsaccessoires aan in diverse prijsklassen, zodat wij alle bruidjes goed van dienst kunnen zijn. Ook voor goedkope kousenbanden kun je dan ook uitstekend in ons assortiment terecht. Daarnaast hebben wij ook een online outlet met interessante kortingen. 
 

Bruids kousenband online bestellen

Wil jij je een kousenband online bestellen? Je hebt bij Kristinabruidsmode.nl een ruime keuze en je betaalt altijd een vriendelijke prijs. Wij zorgen voor een spoedige bezorging op het gewenste adres. Je kunt de kousenband online bestellen en betalen. 

Bruids kousenbanden uitverkoop


Kousenbanden worden door vrijwel alle bruidjes gedragen. Niet alleen omdat het gewoon erg aantrekkelijk is, maar vooral ook omdat het tot de tradities behoort om een kousenband te dragen. De traditie voor de dames is dat het bruidsboeket wordt gegooid en wie deze vangt zal de volgende bruid zijn. De kousenband is dit eigenlijk voor de vrijgezelle mannelijke gasten van de bruiloft. De bruidegom haalt de kousenband van het been van zijn bruid en gooit deze in de groep vrijgezellen. De vanger is de volgende bruidegom. De kousenband wordt ook vaker gedragen in een mooie blauwtint, onder het mom van "something old, something new, something borrowed, something blue". Ook hiervoor zit je bij ons natuurlijk goed. Wij hebben de mooiste kousenbanden voor bruidjes in onze webwinkel. Kousenbanden zijn natuurlijk ook een hele leuke cadeau tip voor de bruid.
Deze kousenbandjes worden ook verkocht in bruidswinkels maar uiteraard voor hogere prijzen dan bij ons.

Twijfel je over de kleur wit van jouw trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).


Je kunt alle kousenbandjes voor de bruid eenvoudig en snel online bestellen. Groot aanbod bruidsaccessoires. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis verzending ook naar België!

Sorteren naar: Product Prijs Standaard