Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
 
Een sluierafwerking in ivoor of wit
 
Als je kiest voor een bruiddsluier op kam dan is het heet mooi om deze stijlvol te combineren met een sluierdecoratie in de kleur van je jurk en sluier. Dit kan eenvoudig met een sluierdecoratie die je vastmaakt op de sluier op kam. Dit gaat heel gemakkelijk en geeft een groots effect.
 

Witte sluierdecoratie op kam kopen

Voor veel bruidjes is het ideaal om een bruidssluier op kam te kopen, deze hebben als grootste voordeel dat deze goed stevig in het haar te bevestigen zijn. Met het maken van het bruidskapsel kan de kam van de sluier direct in het bruidskapsel worden verwerkt. Hierdoor zitten de bruidssluiers op kam stevig vast en bestaat er geen risico dat deze afvalt of afwaait bij wind. De sluierdecoratie bevestig je aan de sluier op kam en zo maak je de sluiere af naar jouw smaak. Bij een witte bruidsjurk wil je natuurlijk ook een bruidssluier op kam in wit. Wij hebben tal van bruidssluiers in wit beschikbaar en de meeste modellen kunnen wij op korte termijn leveren uit onze eigen voorraad. Bij alle artikelen kun je de verwachte levertijd zien, zodat je zeker weet dat je jouw bruidssluier op tijd binnen hebt. 
 

Sluierdecoratie wit online bestellen

Je kunt alle sluierdecoratties op kam online bestellen vanuit ons brede assortiment. Natuurlijk kun je niet alleen bruidssluiers en -decoarties op kam online bestellen, maar ook andere bruidsaccessoires, zoals bruidssieraden en bruidstasjes. Kijk gerust even verder op je gemak en vergeet zeker niet ook even een kijkje te nemen in onze online outlet. 

Sluierafwerking voor aan de kam van de sluier


In onze online bruidswinkel zijn ook verschillende sluierdecoraties verkrijgbaar. Allemaal mooi bewerkt met sierlijke bloemen, kraaltjes en zelfs zoetwater parels. Met deze prachtige sluierdecoraties kan je de bovenkant van de kam, waaraan je sluier vastgemaakt is, mooi afwerken. Het zal je sluier nog stijlvoller maken!  Al onze sluiers zijn op kam, dus makkelijk in het bruidskapsel te verwerken!  De sluierafwerking kan je simpel met de elastiekjes, die aan de afwerking zitten, aan het kammetje van de sluier haken.

Twijfel je over de kleur wit van je trouwjurk? Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit). De kleur ivoor is hetzelfde als crème, off-white, roomwit of champagne!

Je kunt alle sluierdecoraties eenvoudig en snel online bestellen. Wij voeren een groot assortiment diverse bruidsaccessoires. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis! Gratis verzending ook naar België!Er zijn geen beschikbare producten in deze categorie.