Kristina Bruidsmode

Inloggen

Log in met jouw account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Verfijn op kenmerk
Verfijn op kenmerk
Trouwaccessoires
 
Een bruiloft is eigenlijk niet compleet zonder trouwaccessoires. Er zijn dan ook talloze trouwaccessoires. Veel daarvan zijn optioneel, maar een bepaalde selectie trouwaccessoires kan toch echt wel als onmisbaar worden gezien. Zeker op traditionele bruiloften wordt veel gebruik gemaakt van trouwaccessoires. Bij Kristinabruidsmode.nl slaan wij de trouwaccessoires daarom niet over. Je vindt bij ons een leuk assortiment met vele mogelijkheden in de kleuren wit of ivoor. 
 

Trouwaccessoires gasten

Veel bruidsparen kiezen ervoor om de gasten een mooi cadeautje te geven als herinnering aan de mooie dag en natuurlijk als bedankje voor hun bijdrage hieraan. Er zijn verschillende soorten trouwaccessoires voor de gasten, zoals bijvoorbeeld de cadeauzakjes. Deze cadeauzakjes zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld een klein zeepje in te doen, een leuke boodschap of een ander presentje. 
 

Trouwaccessoires auto

Natuurlijk hebben wij ook enkele mooie trouwaccessoires voor de auto. De trouwauto kan wel een mooie autokrans gebruiken en de volgauto’s kunnen natuurlijk van een bijpassend antennestrikje worden voorzien. Onder de trouwaccessoires voor de auto hebben wij diverse mogelijkheden, in wit en in ivoor, zodat dit goed kan worden aangepast aan de stijl van de bruiloft of bijvoorbeeld de bruidsjurk. 
 

Trouwaccessoires kopen

Je kunt bij ons de meest uiteenlopende soorten trouwaccessoires kopen. Wij hebben autokransen en antennestrikjes voor de auto, mooie cadeau- en ringenzakjes voor veelzijdig gebruik, sierlijke ringenkussentjes en natuurlijk ook strooimandjes voor de bruidsmeisjes. Speciaal voor het bruidspaar, maar natuur ook voor de moeder, schoonmoeder, zussen en schoonzussen zijn onder de trouwaccessoires ook prachtige witte zakdoeken te vinden. 
 

Trouwaccessoires online bestellen

Ons assortiment trouwaccessoires zal je zeker inspireren. Mogelijk kom je zelfs leuke en mooie trouwaccessoires tegen waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht. Je kunt bij Kristinabruidsmode.nl alle trouwaccessoires online bestellen tegen een vriendelijke prijs. Alle levertijden staan bij de trouwaccessoires aangegeven. Wij bieden je de mogelijkheid om je bestelling direct te betalen, via iDeal of PayPal bijvoorbeeld, maar je kunt er ook voor kiezen om achteraf of op rekening te betalen. 
 

Trouwartikelen bruiloft


Trouwaccessoires zijn op een bruiloft natuurlijk niet te missen. Er zijn diverse trouwaccessoires nu in de uitverkoop die je gewoon absoluut terug wilt zien op de mooiste dag van je leven. Kristinabruidsmode.nl heeft een aantrekkelijk assortiment witte en ivoorkleurige trouwaccessoires van hoogwaardige kwaliteit. In dit assortiment trouwartikelen vind je onder meer autokransen, antennestrikjes, strooimandjes, ringenkussentjes, ringen- en cadeauzakjes en bruidszakdoekjes. Al onze trouwaccessoires zijn direct online te bestellen en kunnen, indien gewenst, achteraf en in termijnen worden betaald. Ideaal om de trouwerij zo mooi en sfeervol mogelijk te laten verlopen. Bekijk onze trouwaccessoires en je raakt zeker direct enthousiast. 
 

Je kunt je favorite trouwaccessoires eenvoudig en snel online bestellen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan heeft u het morgen in huis! Gratis verzending ook naar België! 
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
Kristina Bruidsmode